lördag 2 juli 2011

"Nyckeln till sanningen" Nora Roberts

Nyckeln till sanningen (inbunden)

"Nyclen till sanningen" är andra delen i Nora Roberts trilogi om vännerna Malory, Dana och Zoe. De sammanförs av ödet då de blir inbjudna till Warrior's Peak. Deras magiska värdar erbjuder dem en stor summa pengar för att hitta nycklarna till det skrin där tre gudinnors själar finns fångade. Endast en mänsklig hand kan vrida om nycklarna.
Malory påbörjade resan och hittade sin nyckel, nu är det Danas tur. Danas stora passion i livet är böcker och hon jobbar som bibliotekarie. Men hon ska tillsammans med sina vänner öppna Lust & Glädje, där det kommer finnas ett galleri, skönhetssalong och Danas bokhandel. Samtidigt som de rustar huset jobbar de också med att hitta den andra nyckeln. Samtidigt kommer författaren Jordan Hawke tillbaka in i hennes liv. Han var hennes ungdomskärlek men krossade hennes hjärta. Kommer hon att släppa tillbaka honom in i sitt liv och är han lösningen till att hitta nyckeln.

Även andra boken är oerhört bra. Den fångar en och det är svårt att lägga den ifrån sig. Jag tycker om detta med spänning, magi och kärlek, ett vinnande koncept enligt mitt tycke.

Läs även om första delen "Nyckeln till ljuset" och tredje delen "Nyckeln till mod".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar