lördag 7 juli 2012

"I stundens hetta" Viveca Sten

I stundens hetta
Det är midsommarhelg i Sandhamn och festande ungdomar har tagit över bryggorna och hamnen är fylld av vita båtar. I folkmassan stapplar en ung flicka och hon kollapsar i sanden framför polisen. Nora Linde ska fira midsommar med sin nya kärlek Jonas och hans dotter Wilma. Men allt förvandlas till en mardröm när Wilma försvinner. Tidigt nästa morgon hittas en död kropp på stranden. Kriminalinspektör Thomas Andreasson kommer till platsen och han inser att sanningen är subjektiv, alla har sin bild av händelserna. Men vem är offret och vem är mördaren?

Jag gillar Viveca Stens böcker mycket och den här boken är också väldigt bra. Den är lätt att läsa och lätt att följa med i handlingen på. Eftersom den är väldigt lättläst så går den också fort att läsa. Handlingen är lätt att följa med i och man fastnar i den och vill hela tiden veta, "men vad händer sen". Gillar man de andra böckerna om Sandhamn så kommer man även att gilla denna.
Böckerna om Sandhamn i kronologisk ordning: "I de lugnaste vatten", "I den innersta kretsen", "I grunden utan skuld" och "I natt är du död", "I stundens hetta"

Boken finns att köpa hos Bokus och Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar