lördag 5 november 2011

"Doft av rosor" Nora Roberts

Doft av rosor (inbunden)

"Doft av rosor" är Nora Roberts andra bok i serien om bröllopsagenturen i Nöd och Lust. I serien får man följa de fyra vännerna Emma som är florist, Mac som är fotograf, Laurel som är konditor och Parker som är VD för företaget. I den här boken får man följa Emma som är florist. Hon anser att blommor är bröllopets kärna och att blommor betyder romantik. Hon tycker också att hon har världens bästa jobb, att jämt få jobba med blommor. Emma har ett sprudlande kärleksliv men hon längtar efter en stadig och varaktig relation. Trots att många män har uppvaktat henne genom åren har hon ännu inte funnit den rätta. Kanske finns han närmare än hon tror...

Äntligen har Nora Roberts kommit med en ny bok. Jag älskar hennes böcker och den här är lika bra som de andra. Men precis som första boken i serien är det här också en ren kärlekshistoria, det finns inte den spänning som man är van vid i hennes böcker. Men det är ändå en bra och mysig historia. Den är lätt att läsa och hänga med i. Det går att läsa den även om man inte har läst första delen. Men jag tror att man kanske förstår historien bättre på vissa ställen om man också läst första delen. Här får man inte samma grundhistoria om varför de skapade sin verksamhet och liknande.
En bra bok som rekomenderas varmt!

Böckerna i serien "I Nöd och lust" är, i kronologisk ordning: "Som en drömbild", "Doft av rosor", "Ögonblick att minnas" och "Den lyckligaste dagen"

Boken finns att köpa hos Bokus och Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar