fredag 11 januari 2013

"Vittne till mord" Nora Roberts

Vittne till mord (e-bok)
 
I Chicago är den 16-åriga Elisabeth dotter till en framgångsrik och kontrollerande karriärskvinna. En sommarkväll bestämmer hon sig för att bryta mot reglerna rejällt och går med en nyvunnen vän på nattklubb. De träffar två män som lockar med dem till en villa och Elisabeths liv förändras för alltid.
Tolv år senare i Arkansas fascineras Polischefen Brooks av nykomligen och enstörningen Abigail. Hon har inga vänner, huset är väldigt välbevakat och hennes bakgrund är hemlig. Brooks är övertygad om att hon är på flykt undan något och att han kan skydda henne. Men det kan vara farligt att locka fram någons hemlighet...
 
Nora Roberts har gjort det ännu en gång, även hennes 200:ade roman är oerhört bra. Precis som med hennes andra böcker har jag svårt att lägga den ifrån mig och vill bara läsa vidare för att se vad som händer. Boken är väldigt lik hennes andra men innehåller lite överraskningar. Jag trodde ett tag att jag visste vad som skulle hända, men så blev det inte riktigt. Gillar man hennes andra böcker så blir man inte besviken på denna heller. Rekomenderas verkligen!!
 
 
Boken finns att köpa på följande sätt:
Som bok hos Bokus och Adlibris
Som ebok hos Bokus och Adlibris
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar